Vaše vijesti. Vaše Viralno

Dostupna nova opcija: Šaljite SMS poruke preko kompjutera, evo i kako

71

Google je i u Srbiji omogućio korištenje SMS servisa koji omogućava slanje poruka, kao da ih šaljete sa telefona. Ne samo da vam ovo štedi vrijeme, nego i olakšava konverzaciju putem SMS poruka koje su vam uvijek pri ruci- na telefonu ili kompjuteru.

Da biste koristili Android Messages Web aplikaciju potrebno je prvo da svoje SMS prepiske ustupite Android Messages aplikaciji. Ova aplikacija je kompatibilna sa svim mobilnim uređajima i pojavljuje se na Nexus, Pixel, Nokia, Xiomi ali i na svim novim Huawei mobitelima.

Da biste vezali sadržaj svojih SMS poruka sa web aplikacijom potrebno je ući u SMS aplikaciju aplikaciju, a potom u gornjem desnom uglu potražiti tri tačke, “Messages za web” opciju, nakon čega će se pojaviti interface za skeniranje QR koda na telefonu. Odmah nakon toga posjetite Android messages adresu i skenirajte generasni kod QR skenerom, to će upariti vaš kompjuter sa telefonom i sve poruke koje imate na telefonu bit će vam dostupne i na webu. Sve promjene koje unesete na jednom uređaju, bit će vidljive i na drugom bez odlaganja.

Treba naglasiti da su vam na raspolaganju baš sve opcije kao i na telefonu, a neće biti problema ni sa slanjem preko dual sim opcije jer se lako može prebaciti sa jedne sim na drugu karticu preko računara.

Ukoliko volite da šaljete SMS poruke onda je ovo savršena aplikacija za vas, mnogo ćete brže kucati na računaru i slati više željenih poruka.

Ovu fantastičnu aplikaciju možete skinuti i koristiti klikom OVDJE.

Ne zaboravite, slanjem SMS-a preko računara, također vam se skida vaš mobilni kredit !

Komenatri su zatvoreni.