Vaše vijesti. Vaše Viralno

Došao je na šalter i drsko zahtijevao da ga prime preko reda- radnica ga osramotila tako brutalno

914

 

Na društvenim mrežama kruži anegdota koja se desila na beogradskom aerodromu, a koja je postala urbana legenda. Zbog bure na  aerodromu (Crna Gora) redovan let iz Beograda za Tivat bio je otkazan, a na šalteru se tada stvorila velika gužva. Turistički vodič jedne veće grupe je ponovo  čekirao karte za svoje nestrpljive putnike.

Uu tom trenu se do šaltera probio stariji gospodin pa je bacio  svoju kartu na pult i povikao:

” Ja moram biit na ovom letu i to u prvoj klasi!”

Službenica na šalteru je smireno odgovorila:

“Žao mi je, gospodine,ja prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete malo strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moći da izađemo u u susret.”

Ovo uopšte nije umirilo starijeg čoveka, nego je  još počeo da viče na službenicu:

“Znate li vi uopšte ko sam ja?!”

Bez oklijevanja, službenica je na šalteru uzela mikrofon pa je rekla preko razlgasa: “Molim cijenjene posjetioce beogradskog aerodroma za jedan trenutak pažnje. Na terminalu  imamo putnika koji ne zna ko je. Ako bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo da se hitno javi na šalter broj dva”.

Putnici koji su čekali u redu su počeli tako histerično da se smiju, a poniženi “tako važan gospodin” je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici:

“Je*o te ja!” rekao je a na ovo je ona opet ljubazno odgovorila: “Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da čekate u redu.”

Komenatri su zatvoreni.