Vaše vijesti. Vaše Viralno

Došao da pruži utjehu: Divna se udala za njega sa 19 godina a razveli su se kad je Jelena bila mala, sad se vratio jer ljubav ostaje u srcu zauvijek

2,331

Nakon što je Divna Karleuša preminula u svom stanu u nedjelju oko 12:30 nakon teške borbe s opakom bolešću, otac Jelene Karleuše je došao u dom svoje kćerke kako bi bio uz nju u najbolnijim trenucima koje pjevačica u dosadašnjem životu proživljava. Jelena je ostala bez oslonca i na nastupu u Austriji doživjela takav nervni slom da je završila u bolnici.

Hitna pomoć je po dolasku u Divnin stan samo mogla ustanoviti smrt.

Dragan Karleuša došao je da bude podrška svojoj kćerki u najtežim trenucima.

Divna se za njega udala sa samo 19 godina, za vrijeme studija na Pravnom fakultetu. Dragan Karleuša bio je kriminalistički inspektor zbog kojeg je Divna napustila fakultet te su 1978. godine dobili kćerku, Jelenu.

Divna i Dragan su se razveli još dok je njihova Jelena bila jako mala ali su nakon toga još nekoliko godina živjeli zajedno. O svom bivšem suprugu je Dragana imala samo riječi hvale šta god je pitali. Kaže kako nikada nije zaboravila ljubav koju su na početku osjećali.

“Dragan mi je u to vrijeme bio komšija. Dopadao se i mojim drugaricama, sve nas je šarmirao jer je bio iskusniji i čitavih jedanaest godina stariji momak. Sve smo bile zaljubljene u njega, a dok su sve druge polako odustajale, ja nisam. Zabavljali smo se tri godine, a onda smo odlučili da se vjenčamo kad sam ostala trudna. Jelena je rođena kao plod prave ljubavi, te su tinejdžerske ljubavi najjače. Kasnije je možda bilo i burnijih i ljepših, ali nikad više tako iskrenih. Uoči vjenčanja sam cijelu noć sa mamom i sestrom pravila torte, a samu svečanost smo organizovali u Domu kraljevskog vazduhoplovstva na Studentskom trgu. Pevao je Marinko Rokvić, a svirao orkestar Ace Šišića” – ispričala je jednom prilikom Divna.

Komenatri su zatvoreni.