Vaše vijesti. Vaše Viralno

Đorđe David bez dlake na jeziku rekao sve šta misli o Jeleni Karleuši, a ona će njegove riječi pamtiti jako dugo: Ona je neviđeni luđak (FOTO)

2,793

Poznato je da nakon smrti svoje majke Divne, Jelena Karleuša neće neko vrijeme biti dijelom žirija Zvezda Granda jer želi da se na neko vrijeme povuče sa estrade, a u planu joj je da čak na neko vrijeme i napusti Srbiju i da ode kod svoga muža Duška u Kinu.

Povodom svega toga imao je novinarima da šta kaže i Đorđe David koji je od ove sezone novi član žirija Zvezda Granda. Stari roker ne krije da mu je žao i da da će mu Jelena nedostajati u žiriju, ali smatra da je i njena zamjena, Ivana Peters veoma dobra i adekvatna zamjena za Jelenu.

David je siguran da će se Jelena vrlo brzo vratiti i doći sebi, ako ništa, a onda zbog svojih kćerki Nike i Atine, ali je za Jelenu još i rekao da je ona neviđeni luđak, te da je po njemu i Marija Šerifović veliki luđak i da on isto spada u grupaciju luđaka i da mu je to u redu, da žiri bude podijeljen na luđake i na one koji su to manje.

Dodao je da ne želi sada da se misli da se on dodvorava Jeleni jer nema nikakve potrebe za tim, ali je naglasio da mu je veoma žao zbog svega što se desilo Jeleni tokom ove godine, ali da zna da je ona veliki borac i da će iz svega ovoga izaći samo jača, te da će veoma brzo da sve to izgura jer ima velike motive da to bude tako, a najbolji motiv za svakog čovjeka su, po Davidu, njegova djeca

 

 

Komenatri su zatvoreni.