Vaše vijesti. Vaše Viralno

Domaćica koja vodi dvostruki život: Preko dana se brine o djeci i radi po kući, a preko noći započinje jezivi posao

211

Tipično večer Čelsi Hanter (ime je izmijenjeno) domaćice iz Velike Britanije izgleda ovako: Ona uzima djecu iz škole, sprema im večeru, uspavljuje ih, a onda se na internetu pretvara u djevojčicu koja vreba pedofile.

Za BBC ova žena priča o čudnom svijetu onlajn hvatanja gnusnih zločinaca.

Jedan od takvih koji je imao 74 godine, mislio je da će se sastati sa djevojčicom od 14 godina, s kojom se dopisivao dvije nedjelje i slao joj neprimjereni sadržaj.

Čekao je djevojčicu na željezničkoj stanici, a tamo ga je dočekala ova hrabra žena. Na sudu je zatim pokazala sve dokaze protiv Kvetenija. On je ipak dobio blažu kaznu jer nije srećom, bilo žrtava njegove nastranosti, a također nije ranije bio osuđivan.

Međutim, bila je to mala pobjeda za Hanter majku četvero djece.

Pretvaram se da imam 14 godina, jer to znači da sam preko dana u školi, pa nisam sumnjiva.

Hanter je sa svojim suprugom dio grupe “Shadov hunters”, Lovci iz sjenke. Oni mame pedofile i onda im se suprotstavljaju kada dogovore susret.

Obično dokaze odmah predaju policiji, koja dalje vodi cijeli proces.

Pedofili su osobe koje seksualno uzbuđenje postižu fizičkim i/ili seksualnim kontaktom s djecom pretpubertetske dobi s kojom nisu u srodstvu. Mogu biti heteroseksualni ili homoseksualni, oženjeni ili neoženjeni. Većina heteroseksualnih pedofila oženjena je ili razvedena. To su devijantni, socijalno nezreli i neodgovorni ljudi koji ne nadziru svoj poriv.

Po dijagnostičkom priručniku, pedofilija se dijagnosticira temeljem kriterija:

a) u posljednjih šest mjeseci javljaju se ponavljajuća, snažna seksualna poticajna maštanja, seksualne potrebe i ponašanja koja uključuju seksualnu aktivnost s pretpubertetskim (pubertet počinje kod djevojčica u uzrastu 10 – 11 godina, a kod dječaka oko dvanaeste godine)
b) želje, seksualne potrebe i ponašanja uzrokuju klinički značajne smetnje ili manjkavosti u socijalnom, radnom te u drugim važnim područjima djelovanja; Via Wikipedija
c) osoba ima najmanje 16 godina i starija je barem 5 godina od djeteta ili djece iz kriterija a).

Komenatri su zatvoreni.