Vaše vijesti. Vaše Viralno

Doktori su joj rekli da se njen muž nikad neće probuditi. Ali ona je odbila da ga skine sa aparata: 3 godine kasnije se probudio i izgovorio nešto što je sledilo sve u bolnici

516

Zamislite da ste tek sada stupili u brak sa osobom koja je zapravo ljubav vašeg života. Cijeli život ste zamislili da zajedno provedete do starosti i radujete se tome da uživate u ostatku vaših života.

Ali, tek što ste započeli svoju ljubavnu idilu, poslije jedva sedam mjeseci desi se nevjerovatna tragedija. Odjednom je ljubav vašeg života nepokretna, na aparatima, a doktori govore da u njegov oporavak ne polažu skoro nikakvu nadu.

Ovaj tužan scenario je zaista jako teško zamisliti. Naročito da zamislimo nama da se tako nešto desi, ali ovo je bila tragična stvarnost za Danijel Dejvis. Ona je dobila jednog dana poziv iz bolnice u julu 2011. godine da je njen suprug Met doživio jako tešku saobraćajnu nesreću dok je vozio motor.

Danijel ga je uporno odbijala skinuti sa aparata koji su ga u medicinski induciranoj komi održavali čitavo vrijeme, unatoč tome što su joj doktori konstantno govorili da nema nade da će joj se suprug ikada probuditi. Poslije tri duge godine i bezbroj molitvi izgovorenih od strane njegove supruge, Met se napokon ipak probudio i izgovorio jednu jedinu riječ koju ona nikada do kraja svog života neće zaboraviti:

“Pokušavam”

Kako je došlo do nesreće?

Met se, naime, uključivao na autoput motorom kada je naletio na jedno nepropisno parkirano vozilo pri velikoj brzini i udario u njega. Ne samo što je u toj nesreći zadobio višestruke prijelome, nego je pritome zadobio i teške povrede glave. Potpuno je onesposobljen ležao u bolnici i u totalnoj nesvijesti, ali je Danijel uvijek bila kraj njega, čitavo vrijeme.

Nakon što su joj doktori saopštili da se za njenog muža više ništa ne može uraditi, Danijel se morala suočiti sa jako teškom odlukom: da li da se nastavi boriti ili da ga isključi sa aparata – a ona je, ipak srećom poslušala svoje srce i  izabrala nadu.

Komenatri su zatvoreni.