Vaše vijesti. Vaše Viralno

Dobila je podršku porodice: Trudna Aleksandra Prijović donijela važnu odluku koja se tiče njene karijere

1,529

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović nakon raskošne svadbe sa svojim vjerenikom Filipom Živojinovićem još je jednom obradovala ovu porodicu, ali i širu javnost informacijom da je trudna.

I dok čestitke stižu sa svih strana, Aleksandra kuje planove za naredni period, a još uvijek ne želi stati sa nastupima.

Aleksandra se odlično osjeća, trudnoća protiče u najboljem redu, te će popularna pjevačica i dalje nastupati, ali i obavljati druge poslovne obaveze.

Aleksandra i Filip su priželjkivali da postanu roditelji, ali se nisu opterećivali u kojem trenutku njihovog braka bi to moglo da se dogodi. Kao što to obično biva, pjevačica je ostala u drugom stanju kada su se najmanje nadalim, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su saznali da će postati roditelji.

Nakon odlaska kod doktora koji je potvrdio da je sve u redu, odlučili su da će ona i dalje nastupati, tačnije sve dok ne bude osjećala da joj to pada teško.

Također, Aleksandra je odlučila da tokom trudnoće vrijedno radi i na snimanju novih pjesama kako bi obradovala publiku nakon porođaja jer će se tada posvetiti bebi. Njoj prija rad u studiju i kreativan napor koji ulaže pri stvaranju pjesama zajedno sa svojim suradnicima, te smatra da nema razloga da digne ruke od toga zato što je u blagoslovljenom stanju. Odluku da se Aleksandra nastavi baviti muzikom podržao je i njen ginekolog, uvjerivši je da trudnoća dobro protiče i da uz određene korekcije navika može regularno da nastavi voditi život prije nego što dođe u ozbiljniji stadij trudnoće, ispričao je izvor dobro upoznat sa cijelom situacijom.

Komenatri su zatvoreni.