Darko Lazić je u tolikim dugovima da svuda oko sebe baca štake od nervoze i pokušava da zakaže tezge nakon 6 mjeseci pauze: Cifra koju je Darko izgubio zbog 6 mjeseci bez nastupa je za mnoge nezamisliva (FOTO)

  • Zamjena
  • March 24, 2019
  • Comments Off on Darko Lazić je u tolikim dugovima da svuda oko sebe baca štake od nervoze i pokušava da zakaže tezge nakon 6 mjeseci pauze: Cifra koju je Darko izgubio zbog 6 mjeseci bez nastupa je za mnoge nezamisliva (FOTO)

Kada je pjevač Darko Lazić u pitanju izgleda da je u njegovom životu opet sve postalo turbulentno jer je počelo da dolazi sve na naplatu nakon nesreće koju je jedva preživio, pa sada ga sustižu sve stvari koje je ta nesreća donijela sa sobom.

Kako mnogi mediji pišu Darko je odlučio da pod hitno treba da počne sa nastupima jer su mu se dugovi nagomilali, a i beba je na putu, pošto mu je vjerenica Marina trudna, pa se i za njih dvoje mora pobrinuti.

Lazić se uspješno oporavlja nakon preživljene saobraćajne nesreća, ali je primoran zbog velikih dugova da sa menadžerima već zakazuje neke tezge, a prva bi trebala da bude zajedno sa Acom Lukasom,  24. aprila, a to će biti njegov prvi nastup nakon 6 mjeseci pauze.

Posljednja Lazićeva tezga je bila u noći kada se i desila nesreća, a od tada je, prema nekim procjenama, zbog nenastupanja Darko izgubio više od 300 hiljada eura zarade koju je mogao da napravi da je imao redovne tezge.

I on sam je u više navrata rekao kako mu ne dostaju putovanja, pjesma, bina, a pošto mu se dug nakon nesreće zbog liječenja i drugih stvari popeo na 100 hiljada eura, vrijeme je po njemu da se pomalo vraća tezgama i da finansijski opet stane na noge.

Uskoro bi trebao da postane i otac po drugi puta jer mu je vjerenica Marina trudna a i ne želi da više svojim roditeljima bude na teretu. Namjerava da od tezgi  zaradi dovoljno da vrati dugove, da završi sa uređivanjem kuće, da isplati sve što je dužan oko kćerke Lorene koju ima sa pjevačicom Ano Sević, a ujedno želi da počne prikupljati i nove pjesme za novi album koji ima namjeru da snimi.

Mada se oko svega ovoga još nije posavjetovao sa ljekarima, on smatra da tu neće biti problema, te da će im objasniti u kakvoj je nezavidnoj situaciji, te će im obećati da se neće forsirati ako osjeti da ne može. Svjestan je da zbog djeteta koje je na putu mora biti odgovoran.