Vaše vijesti. Vaše Viralno

Dao oglas da prodaje auto, a postao hit zbog napomene koju je stavio unutar oglasa, a koja se tiče njegove žene (FOTO)

821

Internet je prepun raznih oglasa pomoću kojih ljudi preko raznih web stranica prodaju ili pokušavaju da kupe određene stvari, a mnogi od tih oglasa su sročeni na takav način da vam natjeraju suze na oči, ali od smijeha.

Pa se tako na Twitteru ovih dana pojavio jedan oglas koji je dobro nasmijao mnoge ljude iz ove naše regije

Korisnik koji je objavio fotografiju ovoga oglasa je napisao da ga je oglas toliko oduševio da je jednostavno morao da ga podijeli sa ostalim svojim pratiteljima

Naime, u tom oglasu jedan čovjek je stavio da prodaje svoj novo BMW, međutim nije model i cijena ono što privlači pažnju kod ovoga oglasa, nisu to ni mogućnosti vozila, već je razlog zašto je ovaj oglas zanimljiv ono što se nalazi u napomeni ispod oglasa.

A u napomeni piše:

”Auto prodajem isključivo jer je kupljen bez saglasnosti moje žene. Očito da njena rečenica “OK, radi kako hoćeš” nema to značenje za koje sam pomislio da ima”.

Twitteraš koji je objavio fotografiju je i sam napisao da ako bude kupio auto, kupit će ga samo zbog napomene.

I stvarno, sve ono što stoji u napomeni je i nas nasmijalo od srca, jer u principu muškarci i ne znaju na pravi način da slušaju svoje žene, a posebno ne znaju da prepoznaju šta je rečeno između redova , a najbitnije je prepoznati šta nije rečeno, jer onda je svakome muškarcu život mnogo lakši i jednostavniji.

Muškarci uče svaki dan i nije se još rodio taj koji je do kraja žene razumio.

 

Komenatri su zatvoreni.