Da li je Duško Tošić prevario Jelenu sa turskom glumicom: Sada se i ona oglasila i otkrila pravu istinu

  • Telegraf
  • September 14, 2018
  • Comments Off on Da li je Duško Tošić prevario Jelenu sa turskom glumicom: Sada se i ona oglasila i otkrila pravu istinu

Ona je glavna glumica u seriji “Istanbulska nevjesta” radi se o glumici Asli Enver koja ima 34 godine i koja odlično zna kako izgleda realna ljubavna drama.

Asli je rođena u Londu, a tu je živjela do svoje dvaneste godine, u Turskoj je jako popularna, a na Instagramu je prati više od 4,8 miliona ljudi.

Glumica pored navedene serije igrala je i u “Oteki teraf, Personel i Kayip” nedavno je doživjela veliki emotivni krah. Njena višegodišnja veza sa turskim pjevačem Muratom Bozom koja je bila na korak do ozvaničenje, pukla je na djeliće.

Prvo se pisalo da je razlog bila njegova preljuba sa starletom. Svi su tada žalili ostavljenu Asli, a potom se i Murat oglasio. Rekao je da su vijesti o rastanku istinite, pričat će prvi i posljednji put o tome.

Kazao je da mu je Asli jako draga osoba, svašta se priča. To su stvari koje treba da ostanu između njih dvoje, trebalo se tako desiti i desilo se.

Afera sa Tošićem

Asli domaća publike osim po ljepoti i ulogama, poznaje i po burnoj aferi. Odjeknulo je kao bomba i u Srbiji i Turskoj da je u vezi sa Duškom Tošićem.

Povod za takve navode bilo je njihovo zajedničko pojavljivanje u poznatom restoranu u Istanbulu. Ni nju ni fudbalera nisu štedjeli, a onda je stavila tačku na glasine.

Asli se tada oglasila, rekla je da ne zna ko je to izmislio, ona za njega i ne zna. Istina je samo da ona navija za Beškitaš, da je vatrena navijačica, a da je za taj klub donedavno igrao i Tošić.