Da bi izvukao Jelenu iz krize Duško joj poslao milion eura da počne uređivati njihovu novu vilu: Već je potrošila 100 hiljada na 4 kupatila, a tek da vidite na šta će potrošiti ostatak novca (FOTO)

  • Zamjena
  • April 3, 2019
  • Comments Off on Da bi izvukao Jelenu iz krize Duško joj poslao milion eura da počne uređivati njihovu novu vilu: Već je potrošila 100 hiljada na 4 kupatila, a tek da vidite na šta će potrošiti ostatak novca (FOTO)

Ove godine su mnoge nevolje pogodile popularnu pjevačicu Jelenu Karleušu i može se reći da ova godina nije baš nikako dobro počela za nju u mnogim stvarima, kako poslovnim, tako i privatnim, a izgleda da se sve to još nije smirilo i da nevolje nisu ni blizu kraju.

Sa prvim danima Nove godine Jelena je postala dijelom, i to glavnim, velike afere sa njenim eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti

Fotografije je u javnost pustio fudbaler Ognjen Vranješ kojemu je pjevačica i slala te iste fotografije i sa kojima je po svemu sudeći bila u preljubničkoj vezi koju je Jelena možda htjela i da prekine pa joj se fudbaler na ovakav način i o svetio.

Kasnije su na red došle razne prijetnje i prozivke a epilog svega toga je da je Vranješ tužio Jelenu zbog uništavanja ugleda, te se sada sve čeka da se riješi na Osnovnome sudu u Beogradu.

Taman kada se sve smirilo oko afere Jelena je doživjela jedan veliki porodični gubitak kada joj je preminula njena majka Divna koja se dugo borila protiv teške bolesti.

Jelena se naravno još uvijek nije oporavila od gubitka majke, ali njen suprug Duško sa kojim je izgleda popravila veoma poremećene odnose čini sve da bi je što prije na neki način podigao na noge i vratio u život

Iz toga razloga je kako navode neki izvori bliski pjevačici, Duško poslao Jeleni milion eura, kako bi Jelena završila uređenje njihove nove vile na Dedinju koju su kupili od legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija

Budući da Jelena još neko vrijeme nema namjeru da nastupa, već samo da obavlja svoju ulogu u Zvezdama Granda i da se bavi kćerkama, samim time ima dosta vremena pa joj je Duško sugerisao da se počne baviti uređenjem njihovoga novoga doma.

I mada je kuća u zaista izvrsnom stanju ipak je vidljivo da niko dugo nije živio u njoj, a Jelena je poznata po tome da voli da bude sve baš po njenom ukusu.

Iz toga razloga je Duško odlučio da ne bude štedljiv pa je odriješio kesu za uređenje unutrašnjosti kuće u kojoj se nalazi 4 kupatila, a samo za pločice i sanitarije u kupatilu Jelena ima namjeru da potroši 100 hiljada eura, a posebne će se pare potrošiti za sobe Nike i Atine koja će svaka imati i samo svoju kupaonicu koja ide uz sobu.

Također se planira i da se iza kuće napravi bazen, a Jelena već ima mnogo ideja kako da uredi dnevnu te spavaće sobe i kuhinju, a to sigurno neće biti jeftino

Kako izvor navodi, dječje sobe će biti uređene po željama djevojčica u motivima njihovih omiljenih likova iz filmova što je oduševilo i Duška i Jelenu pa će im zbog toga napraviti pravu oazu..

Unutar kuće je i nekoliko soba za poslugu kao i gostinjskih soba, a Jeleni je posebno žao što njena majka nije doživjela da sve ovo vidi jer je Jelena namijenila jednu posebnu sobu za nju. Sada se posebne sobe spremaju i za Duškovu mamu, kao i za Jeleninu tetku, a najvažnija prostorija u kući je svakako Jelenina garderoba koja će koštati negdje oko 50 hiljada eura.