Vaše vijesti. Vaše Viralno

Čudna pravila kraljevske porodice: Princeza Šarlot ne smije jesti za stolom svoje porodice, razlog je bizaran

1,106

O britanskoj kraljevskoj porodici mnogo toga se piše, a kako izlaze novi detalji sve je više jasnije, kako je ovo jako čudna porodica.

Njihove poteze i običaje, običan čovjek ne može uvijek razumjeti, tako naprijer Princeza Šarlot ne smije da jede za stolom sa svojom porodicom, a razlog je i više nego bizaran i prestrog.

Princeza Šarlot i njen brat princ Džordž moraju da prvo da prođu kroz školu pristojnog ponašanja, a isto će i da uradi Luj kad malo odraste. Već je počela da uči strane jezike, tako sa dadiljom komunicira na Španjolski jezik.

Nije dozvoljeno da sjedi sa odraslim članovima kraljevske porodice dokle god se ne usavrše maniri. A zato vrijeme ona sjedi za posebnim stolom.

Mnogi širom svijeta misle da malog princa Džordža oblače u šorc jer je sladak, ali pravila nalažu da nije tako.

To je zadatak, pošto tradicija nalaže da kraljevići moraju nositi kratke pantalone, a običaj iz 16. vijeka se još uvijek poštuje.

I tako je dizajnerica, kraljevske porodice Rejčel Rajli otkrila da malena Šarlot nosi haljinice kao i svaka druga djevojčica. Zato što je takav stil unutar kraljevske porodice za njih najprikladniji.

I šta reći na ovakvu situaciju, da li su vama ovi običaji pretjerani i bizarni, da li djeca iz kraljevske porodice imaju srećno djetinstvo ili im je sve isprogramirano.

Da li biste vi mogli živjeti po strogim pravilma kraljevske porodice, pišite nam u komentaru?

Uskoro vam donosimo još zanimljivosti iz svijeta poznatih, ostanite s nama jer se trudimo biti uvijek aktuelni i zanimljivi.

 

Komenatri su zatvoreni.