Čim je Duško otišao, Jelena se bacila u akciju: Odmah je kontaktirala Vranješa. Od njihove prepiske će vam se smučiti (FOTO)

  • Telegraf
  • February 9, 2019
  • Comments Off on Čim je Duško otišao, Jelena se bacila u akciju: Odmah je kontaktirala Vranješa. Od njihove prepiske će vam se smučiti (FOTO)

Drama oko Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa se pono zahuktava, a nakon što je Duško Tošić zbog obaveza otputovao u Australiju, ona je s Vranješom razmijenila novu, krajnje perv*rznu korespondenciju.

U prepisci, koja je isplivala kao nafta u Dubaiju, Jelena objašnjava Ognjenu u detalje što će mu učiniti.

“Budi dobar, dušice moja.” napisala je Jelena svom ljubavniku, a on je na to odgovorio:

“Ja sam kao divljak.”

“Kako si samo s*ksi kad tako govoriš” Bila bih ovdje nakon svake tvoje utakmice s tobom, sve dok se ne onesvijestimo u krevetu.” napisala je Jelena.

“Nakon baš svake utakmice? Ili možda ipak svaki dan?” odgovorio je kontrapitanjem Ognjen, kako prenosi “Alo.rs”.

“Pa, prije utakmice ne bi baš mogao. Bio bi umoran, zar ne?”

“Mogao bih jednom sigurno, u svlačionici. Prije nego što odem na teren.” napisao je provokativno Vranješ, a onda je dobio još provokativniji odgovor:

“Lizat ću ti tvoju čvrstu guzu. Ja ću te voljeti obdhe gdje ti želiš, kako ti se najviše sviđa.”, dodala je Jelena.

Karleuša je inače još uvijek u Dubaiju sa svojom djecom i tamo maksimalno uživa. Ona provodi svoje vrijeme sa svojim dvjema kćerkama i stalno postavlja nove fotografije i video klipove na društvene mreže.

Pogledajte kako ona uživa OVDJE

O Dubaiju:

Grad Dubai je najveći i najnaseljeniji grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) i glavnom gradu emirata Dubai, UAE. Grad se ponekad naziva “Dubai City” kako bi se spriječilo miješanje s emiratom.

Dubai ima mnogo trgovačkih centara, a jedan od najpoznatijih diljem svijeta zove se Dubai Mall, koji je najveći trgovački centar na svijetu. Dubai ima mnogo nebodera i bogatih ljudi. Međunarodna zračna luka Dubai nalazi se u središtu grada. Ovaj grad je sigurno mjesto za život. Dubai je grad koji promiče sreću, sigurnost i dobrobit svojih stanovnika.