Cijeli Beograd je zijevao u nju: Kada vidite u kakvom izdanju je prošetala ulicom, biće vam jasno zašto

  • Telegraf
  • February 10, 2019
  • Comments Off on Cijeli Beograd je zijevao u nju: Kada vidite u kakvom izdanju je prošetala ulicom, biće vam jasno zašto

Vrijeme napolju je još uvijek jako hladno. ZIma još nije prošla, a do jučer smo imali minuse ispred celzijevih stepena. Samim time, i način odijevanja se morao prilagođavati tome.

Svi koji su morali ili su htjeli izaći napolje, van iz svojih toplih kuća i stanova morali su dobro da se utople i slojevito da se obuku. Bez obzira da li su oni samo na kratko izašli da nešto kupe u prodavnici, da bace smeće ili da preumu neki paket, ili su izašli da bi otišli na posao, da bi prošetali psa, da se nađu sa nekim,…

Međutim…. uvijek ima izuzetaka. Svijet je jednostavno takav. U nastavku pogledajte i zašto:

Pravi hit na društvenim mrežama ovih zadnjih nekoliko dana postala je slika jedne Azijatkinje koja je nedavno prošetala centrom Beograda u dosta, blago rečeno, neobičnom izdanju.

I pored jako hladnog vremena, ona nije odustala od svog izrazito gotivnog modnog stila, zbog čega je i postala prava zvijezda, a da čak ne znamo ni njeno ime.

Uostalom, pogledajte u nastavku tu nevjerovatnu kombinaciju o kojoj se danima već priča:

Pošto je taj dan bilo jako hladno, ova dama nije odustala od svoje bundice, a za krzno, doduše ipak u roze boji, se odlučila i na svojim nogama.

Ispod bundice virile su jako mršave gole noge, i možemo samo da zamislimo koliko joj je zapravo bilo “prijatno” u toj kombinaciji koju je imala. A što se njene frizure tiče, odlučila se, kao što vidimo, za stil karakterističan za žene sa ovog regiona, a koji nama u Evropi izgleda krajnje detinjasto – i to dva konjska repića, po jedan sa obje strane.

Da joj je stvarno bilo hladno, govori nam i njen položaj tijela, ali od svoje odjevne kombinacije ipak nije odustala.