Cijela Srbija ju je sada vidjela: Da li je ova brineta kriva za krizu braka predsjednika Vučića? (FOTO)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Cijela Srbija ju je sada vidjela: Da li je ova brineta kriva za krizu braka predsjednika Vučića? (FOTO)

ALEKSANDAR VUČIĆ JE JUČER PONOVO USPIO DA DOĐE U SAMI EPICENTAR BALKANSKIH DEŠAVANJA, I TO SA SVOJOM IZJAVOM DA SIGURNO ZNA KO JE NAREDIO NAPADE NA NJEGA, KADA JE ON POSJETIO SREBRENICU 2014. GODINE.

TO JE NARAVNO UZBURKALO CIJELU JAVNOST POSEBNO U BOSNI I HERCEGOVINI, KOJA JE TOTALNO OSTALA ZAPANJENA NJEGOVOM IZJAVOM DA VLASTI U BIH ZNAJU KO JE BIO NALOGODAVAC CIJELOG TOG DOĐAGAJA.

Gost najnovijeg izdanja emisije “Ćirilica” koja se emituje na TV Happy jučer je bio predsjednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji je i ovoga puta govorio o nekim jako bitnim i ključnim temama, poput izgradnje jeftinih stanova kao i protestima cijele opozicije. Na samom početku tog razgovora Vučić je također najavio da on već danas pokreće kampanju pod nazivom “Budućnost Srbije”.

Ljude u Srbiji ne možete baš tako lagano prevariti. Nagledali su se oni baš svega zadnjih godina. Oni se jako dobro sjećaju 2008. godine kada je takozvano Kosovo proglasilo svoju nezavisnost od nas. Dobro se zna ko je tada palio onu ambasadu i ja ne mogu nikako da upirem sada prstom u nju.”, istakao je Vučić.

Inače u posljednje vrijeme se po Srbiji priča da predsjednik Aleksandar Vučić ima nekih problema i u svom privatnom životu, i da njegovi odnosi sa njegovom suprugom nisu baš u najboljem redu. Ipak, kao što se dalo samim time i primjetiti, razgovor je tekao u potpuno opuštenom i jako veselom tonu jer Vučića, kako sam on ističe, ovakvi potezi opozicije niti ikako iznenađuju, dotiču, niti mogu da ga na neki način zaplaše.

Takođe, nismo mogli ni da ne primjetimo prelijepu brinetu koja je sjedela u publici jučer odmah iza predsjednika Aleksandra Vučića sa njegove desne strane. Ovo nije, inače, prvi puta da se ona pojavljuje u njegovim gostovnjima na televizijskim programima i emisijama, tako da se već sada svašta šuška po Beogradskim i sprskim medijima. Gdje ima dima, ima i vatre, tako kažu.