Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ceca objavila potresnu poruku: U domu Ražnatovića vlada velika tuga

3,011

Nakon što su šest godina proveli zajedno, Ceca se morala rastati od jednog člana njihove porodice, barem su ga tako smatrali..Kako je Ceca napisala u opisu na Instagramu, preminuo je od kancera pluća. “Tuga je neopisiva” napisala je folk diva.

Njen pas Vito nedavno je preminuo, a njena poruka rastužila je njene pratioce.

Ražnatovići su na Vita gledali kao na člana porodice, koji je inače jedan od mnogobrojnih kućnih ljubimaca koje oni posjeduju.

-Imao je šest godina, preminuo je od kancera pluća, uradili bismo sve da bi ga spasili, nije ništa pomoglo. Samo je naglo počeo mršati, tuga je neopisiva-dodala je ona.

Inače, Ceca je svog kućnog ljubimca nabavila Vita 2012. godine, kad je i podjelila fotografije na društvenim mrežama i odmah obavjestila fanove o novom članu njihove porodice. “Na glavi ima srce”. Volimo ga toliko da će biti cijeli srce” napisala je ona u opisu podjeljenje fotografije.

Ražnatovića će također postati tetka blizancima kroz nekoliko mjeseci. Naime, na zadnjem pregledu njena sestra Lidija Ocokoljić saznala je da dva dječaka koje nosi koji će u pjevačicin dom pored Marakane unijeti neizmjernu radost, a u kojem živi i obitelj Ocokoljić.

Pored silnih nastupa, gostovanja u tv emisijama, Ceca je veoma zauzeta i dešavanjima u svom domu.

Njen sin Veljko Ražnatović je nedavno izjavio da sa svojom djevojkom Bogdanom, aktivno radi na tome da Ceca uskoro postane baka, a prinova u porodici Ražnatović bi mogla biti sljedeće godine. Njena kćerka Anastasija je također uplovila u muzičke vode i uskoro snima visokobudžetni spot koji će koštati preko 20 hiljada eura.

 

Komenatri su zatvoreni.