Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ceca javno poslala poznatoj TV voditeljici čestitku za rođendan: Nikada mi nisi okrenula leđa i nikada me se nisi odrekla (FOTO)

991

Kada je srpska , ali i regionalna estrada u pitanju veliku ulogu na tom polju igraju svakako i mediji koji prate sve što se dešava u tom dijelu društva i pomno prate sve šta se događa sa pojedinim, ili skoro svim pripadnicima estrade, bilo na poslovnom ili na privatnom planu.

Naravno da ima tu svakakvih odnosa, jer i sami pripadnici medija dosta često dozvoljavaju sebi da pišu i snimaju sve i svašta o ljudima sa estrade, pa dosta često bude tu i zle krvi, pa neke zvijezde estrade na sve načine, poslije raznih snimki i natpisa izbjegavaju ljude iz medija na sve načine.

Ceca Ražnatović je u principu uvijek imala korektan odnos sa ljudima iz medija, mada su i o njoj znali da pišu i govore sve i svašta, ali je sigurno da itekako njeguje svoje prijateljstvo sa poznatom TV voditeljicom Sanjom Marinković.

Iz tog razloga je Ceca smatrala da nakon 20 godina, otkako se po prvi puta pojavila u nekoj Sanjinoj emisiji, treba da joj pokaže i neki znak pažnje, pa je tako preko društvenih mreža Ceca Sanji uputila jednu zaista emotivnu poruku za Sanjin rođendan.

Pa je tako Ceca u svojoj poruci čestitala Sanji rođendan, napisavši joj da joj je draga prijateljica, te da joj želi da bude srećna, zdrava i voljena, jer to ona svakako zaslužuje. Ujedno je Ceca i dodala u poruci kako je Sanja sve ove godine bila njena podrška i u težkim životnim situacijama, te da joj nikada nije okrenula leđa i napustila je i nije je se nikada odrekla. Još je Ceca i napisala da je lojalnost odlika velikih ljudi, što Sanja svakako jeste i na kraju je još samo napisala ”Volim te”.

Sanja se očito oduševila ovom Cecinom porukom pa joj je brzo odgovorila riječima da joj je velika čast za sve napisano, kao i da Ceca ima njeno neizmjerno poštovanje, a dodala je da je još malo pa cijelih 20 godina od njihove prve zajedničke emisije.

 

 

Komenatri su zatvoreni.