Brena uhvaćena u polugolom izdanju: Uživa na udaljenoj plaži u Crnoj Gori

  • Telegraf
  • August 2, 2018
  • Comments Off on Brena uhvaćena u polugolom izdanju: Uživa na udaljenoj plaži u Crnoj Gori

U nedjelju 29. jula u jednoj diskoteci u Budvi održao se spektakularan nastup Lepe Brene, nakon čega je popularna pjevačica ostala u Budvi da uživa sa prijateljima na crnogorskom primorju. U nastavku vam donosimo fotografije u bikiniju najveće regionalne folk zvjiezde.

Dan nakon što je održala koncert, novinari su uslikali Brenu sa sinom Viktorom i Bobom Živojinovićem kako uživaju na ručku, a nakon toga su se uputili svi zajedno na jahtu, a potom su i isplovili. Brena se van Budve uputila sa raspoloženom ekipom, a uvala koja je inače nepristupačna  za fotografisanja s kopna, namučila je paparace ali su uhvatili fenomanalne fotografije.

A kako su se usidrili daleko od gužve, bilo je jasno da su izabrali mjesto kako bi mogli maksimalno da uživaju, čemu svjedoči da se i ova zvijezda opustila uživala je kao da je niko ne posmatra.

Nakon brćkanja u moru, kasnije je pala kiša i pokvarila cjelokupan ugođaj. Brena se istuširala na jahti, a zatim se presvukla i pokušala unatoč vremenu nabaciti malo tena. Lepa Brena je poslije tuširanja obukla suhi bikini kako bi mogla uživati na jahti.

Lepa Brena je definitivno najveća regionalna muzička zvijezda, njenj tiraž se prodavao u milionskim primjercima, a karijeru je započela sa grupom Slatki greh, s kojim je obišla cijeli region i nema stadiona kojeg nije napunila.  U sretnom je braku od ’91 sa Bobom Živojinovićem i imaju sinove Viktora i Stefana.

Ovakve fotografije do sada niste imali priliiku vidjeti, ostanite uz naš portal jer vam svakodnevno donosimo zanimljive vijesti iz raznih kategorija.