Vaše vijesti. Vaše Viralno

Brena poručila svima da joj ne diraju dijete: Tri osobe svom snagom se sručile na Stefana, a Brena se samo zapitala ”Zar baš svi na moje dijete ” (FOTO)

1,362

Svima je poznato da se porodica Živojinović ovih dana povećala za još jednoga člana porodice, maloga Aleksandra čiji su roditelji pjevačica Aleksandra Prijović- Živojinović i sin Slobodana Živojinovića iz prvoga braka, Filip Živojinović.

U kući Živojinovića je veliko slavlje i dalje, jer ne dolazi prinova svaki dan, a svi oni su inače poznati kao veoma povezana porodica gdje svi paze jedni na druge.

Lepa Brena je poznata i po tome da je veoma vezana za svoja dva sina Stefana i Viktora, i da nema te stvari koje ona ne bi uradila za njih dvoje, a poznat je i slučaj od prije dosta vremena kada je Stefan bio otet i kada je bila tražena otkupnina za njega, i mada se sve na kraju završilo sretno i bez ikakvih posljedica, ipak je to i na Breni i na Bobi ostavilo velike traume.

Od tada je Brena , kada su njeni sinovi u pitanju uvijek na oprezu jer ipak su oni članovi jedne od najmoćnijih porodica Srbije, i uvijek mogu biti na meti ljudi koji baš i nemaju dobre namjera.

Ali nekada Brenina zabrinutost prelazi u neke granice kada izazove i smijeh kod svojih obožavatelja, pa je tako bilo i u ovome slučaju, nakon što je Brena vidjela jednu fotografiju svoga sina iz teretane, a na kojoj tri osobe vježbaju zajedno sa njenim sinom Stefanom, ili tačnije svi stoje na njemu.

Međutim , izgleda da je Brenu potreslo sve ono što je vidjela na fotografiji pa je morala da doda i svoj komentar ispod fotografije, pa se i javno zapitala:

“Zar svi na moje dete?”, napisala je pjevačica, a njen je komentar nasmijao mnoge njene fanove

Komenatri su zatvoreni.