Vaše vijesti. Vaše Viralno

Bosna i Hercegovina zavijena u crno – poznati pjevač stradao u saobraćajnoj nesreći!

27,025

M-5 MAGISTRALNI PUT MRKONJIĆ GRAD – KLJUČ ĆE PAMTITI TRAGEDIJU KOJA SE DESILA U MEJSTO BRDO, KADA JE OKO PONOĆI PRIJE DVA DANA DOŠLO DO TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE. JEDNA OSOBA JE IZGUBILA ŽIVOT.

Kako smo saznali, automobil marke AUDI je učestvovao u saobraćajnoj nesreći, a u njemu se nalazio muškarac po imenu Đurad Đuranović, koji dolazi iz Mrkonjić Grada i ima 33 godine.

Kako smo saznali, osim njega, u ovoj nesreći je učestvovao i Slobodan Vasić koji ima 51 godinu, a i on je isto iz Mrkonjić Grada. Slobodan je prošao sa teškim tjelesnim povredama, dok je Đurad izgubio život. Policija je odmah izašla da izvrši uviđaj, a na licu mjesta se našla i Dragana Lipovčić, inače dežurna javna tužiteljica koja radi u Okružnom javnom sudu u Banja Luci.

Svi dokazi su se morali pokupiti, kako bi se vidjelo šta je prouzrokovali ovu nesreću. R S je obavijen tugom, zato što je Đurad bioo pošten, ali i čestit mladić. Njemu su predviđali i uspješnu muzičku karijeru, nastupao je po klubovima širom Bosne i Hercegovine, ali i regiona.

Komenatri su zatvoreni.