Vaše vijesti. Vaše Viralno

Bizarno: Bred Pit je ovo radio sa svakom ženom s kojom je bio u vezi

283

Bredu Pitu su se zaista sviđale žene s kojima je bio u vezi, možda i malo previše!

Naime, na Tviteru se poput zaraze širi stari članak u kojem je neko primetio da holivudski lepotan koji je dvaput poneo titulu najseksepilnijeg muškarca na svetu (1995. i 2000. godine) voli da kopira izgled žene s kojom je u tom trenutku u vezi!

Dženifer Aniston bio je raščupana plavuša, s Anđelinom je potamnio kosu i nosio zalizanu baš poput nje…

A sa Gvinet Paltrou je skratio svoje lokne i postao platinasta plavuša…

I ne samo to, Bred menja i izraze lica po potrebi, u zavisnosti od toga kakva je njegova partnerka!

Dok je sam članak iz Daily Expressa u prošlosti prošao dosta nezapaženo, nakon što ga je na Tviteru podelila jedna korisnica, prikupio je 112 hiljada retvitova i 360 hiljada lajkova.

Pogledajte dobro fotografije i podelite sa nama vaše mišljenje u komentarima!

William Bradley “Brad” Pitt (Shawnee, Oklahoma, 18. prosinca 1963.), američki filmski glumac, producent i aktivist. Postao je slavan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova.Bio je nominiran za Oscar, a osvojio je Zlatni globus, oboje za svoju ulogu u filmu Dvanaest majmuna 1995.

Pitt se u popularnim medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih živućih muškaraca te se smatra članom holivudske glumačke prve lige. Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Jennifer Aniston te trenutnu vezu s glumicom Angelinom Jolie.Otac je šestero djece s Jolie, od kojih su svi naveliko popraćeni u medijima. Otkad je započeo vezu s Jolie, postao je jedan od poznatijih društvenih aktivista, i u Americi, i u inozemstvu.

 

 

Izvor Glossy

Komenatri su zatvoreni.