Vaše vijesti. Vaše Viralno

Bivši gradonačelnik Beograda izjavio: Ratko Mladić nije nikakav heroj, nego ratni zločinac, krio se po podrumima kao neka baba

1,942

Historičar, bivši diplomata i političar Milan Protić oštro je u programu govorio o Ratku Mladiću za kojeg je rekao da nije srpski oficir nego zločinac, koji se krio u podrumima kao neka baba.

On je rekao da iza masakra u Srebrenici stoje ljudi koji su sasvim slučajno pripadnici srpskog naroda, a koji su zapravo izrodi i nemoralni, krvoločni otpad koji zaslužuje svaku osudu.

Protić je rekao da Mladić nikada nije ušao u crkvu, dok to nije postalo moderno kao i da o srpstvu nikada ništa nije znao, kao i to da se nikada nije odrekao komunizma.

Zločin u Srebrenici apsolutno neoprostiv. Neoprostiv zato što su ga činili Srbi, rekao je Protić u emisiji “Balkan info”.

Da li je tri hiljade, da li je sedam ili petnaest, potpuno mi je svejedno. Srbi su se prvi put u svojoj historiji ogriješili od druge. Mi to ranije nikada nismo radili. Tek kad su došli ovi nekrsti, na čelu sa Ratkom Mladićem koji ne poštuju ništa. Koji do jučer nisu bili Srbi uopšte. Ko je plakao kad je skidao petokraku, koji nikakvog morala nemaju. Onda su krenuli da ubijaju civile, To srbi nikad… To je srbima rađeno, ne jedan put kroz historiju. Onda su oni počeleli to da rade i obrukali naciju za sva vremena.

Protić je rekao da je 18.000 momaka poginulo pod Mladićevom komandom i da im niko nikada nije spomenik dignuo.

Ako su nam idoli Mladić, Karadžić, Arkan Milošević, Šešelj, onda nije ni čudo da ovako prolazimo.

Pogledajte njegov intervju koji je uzbrukao region u videu ispod:

 

Komenatri su zatvoreni.