Bivša pobjednica Eurovizije zamijenila haljine za pantalone: Osvojila je svijet kao žena, a sada opet želi biti muškarac, a zbog njenih novih fotografija internet se usijao (VIDEO/FOTO)

  • Zamjena
  • March 24, 2019
  • Comments Off on Bivša pobjednica Eurovizije zamijenila haljine za pantalone: Osvojila je svijet kao žena, a sada opet želi biti muškarac, a zbog njenih novih fotografija internet se usijao (VIDEO/FOTO)

Uskoro treba da se održi jedno od najpopularnijih  muzičkih takmičenja na svijetu  Pjesma Eurovizije, a i mnoge zemlje iz regije će imati svoje predstavnike tamo, ali je i pravo vrijeme da obožavaoci ovoga takmičenja se pomalo prisjete nekih prijašnjih pobjednika.

Jedna od njih je svakako predstavnica Austrije Conchita Wurst, koja se uvijek osjećala kao žena, pa je i njen nastup u prekrasnoj haljini bio veoma upečatljiv, a i sama njena pojava joj je pomogla dosta, pored pjevačkih kvaliteta, da odnese pobjedu na jednom od takmičenja.

 

Međutim, ona je na neki način opet poželjela da bude muškarac, a na svojim stranicama na društvenim mrežama je podijelila neke svoje nove fotografije na kojima je njeni fanovi u prvi mah uopšte nisu mogli prepoznati jer je transformacija  i promjena zaista drastična.

Conchita više nije brineta, već je sada plavuša. Svoju dugu kosu je skroz skratila i ofarbala u plavo, a vidljivo je da je i poprilično skratila svoju bradu, te je i nju ofarbala u plavo.

Ljudi bliski ovoj pjevačici kažu da je Conchita odlučila da se barem za neki vrijeme odrekne dubokih dekoltea i dugih haljina, a sve je to zamijenila pantalonama i trenerkama.

Mnogi njeni fanovi su se složili da je i kao muškarac izuzetno lijepa, ali mnogi postavljaju pitanje šta je razlogom za ovakvo drastičnu promjenu u izgledu.

Ovo nije prvi puta da Conchita izaziva različite reakcije sa nekim promjenama na sebi, jer podsjetimo samo da je prije nekoga vremena iznenadila javnost kada je obrijala svoju glavu, a još nekoliko puta je eksperimentisala sa plavom bojom kose.