Vaše vijesti. Vaše Viralno

Bivša djevojka mu pravi probleme sa sadašnjom: Darko Lazić na mukama, spašava vezu kako zna i umije

899

Problemi koji folk pjevaču Darku Laziću zadaju glavobolju, ne zadaje bivša supruga Ana Sević, već pjevačica iz Hrvatske Olivera Matijević, s kojom je kratko bio u vezi. Naime, kada je saznala da Darko ima novu djevojku, a da njoj nije ni saopštio da više nisu zajedno.

-Darko je sa Oliverom bio kratko u šemi. Imali su nekoliko zajedničkih nastupa, viđali su se povremeno, međutim to nije bila veza, barem što se njega tiče.

Nekoliko dana nakon što se u medijima pojavila ta informacija, Darko je riješio da prekine svaki kontakt sa Oliverom jer nije želio da priča o njima kao da su par. Ubrzo zatim je započeo vezu sa Marinom Gagić koju je znao od ranije- otkriva izvor i dodaje da je Darko još ranije odlijepio za Marinom.

-Kada je Olivera pročitala u novinama da Darko ima novu djevojku, ona je poludjela. Svakodnevno je zvala njegove prijatelje i zahtjeva od njih da joj objasne zbog čega se Darko šepuri sa novom djevojkom, a njoj nije rekao da više nisu zajedno.

Kako saznajemo, Darko i Olivera su se slučajno sreli na aerodromu kada su ih paparci uslikali, a tada su se ponovno pojavile špekulacije da su zajedno.

-To je bio slučajan susret, nakon čega su svi pisali da su ponovno zajedno. Oliveri je to odgovaralo, ali Darko nije mogao da objasni svojoj sadašnjoj djevojci da sa Oliverom nema ništa. Ipak, na kraju je izgladio situaciju i dodaje da je Lazić bio veoma nervozan zbog pritiska kojeg je Matijevićka stvarala na njegove prijatelje, ali se više ne potresa.

Komenatri su zatvoreni.