Vaše vijesti. Vaše Viralno

Anastasija više nije najljepša djevojčica na svijetu: Ova petogodišnjakinja iz Nigerije otela joj je titulu

2,598

Fotografija petogodišnje djevojčice iz Nigerije napravila je lom na društvenim mrežama, a nižu se samo pozitivni komentari tipa “prelijepa, nevjerovatna i kao lutka”.

Profesionalna fotografkinja iz Nigerje Mofe Bamujiva stavila je na Instagram fotografiju djevojčice čije je ime Džer i napisala “O da, ona je ljudsko biće. Ona je također anđeo”.

Ova fotografkinja za vjenčanja iz Nigerijskog grada Lagosa, objasnila je da je stavljajući Džer u pozu primjerenu za djevojčice, pokušala da ilustruje prelazak iz dječijeg u odraslo doba.

Više od 20.000 ljudi je reagovalo na fotografiju, pišući da je Džer nova barbika.

View this post on Instagram

Oh yes she’s human ! She’s also an angel ! “J A R E “ I want to portray the interception between her childhood and adulthood so both stay timeless ! I could have made her smile and make her laugh out loud but I put her in their natural moments for us to see through their eyes ! Posing them as adults ! Was my trick to create it a timeless portrait ! J A R E , when you clock 21 remember to do same pose and style TEAM Muse : @the_j3_sisters Make up by Dammy of @iposhlooks Creative style direction @mofebamuyiwa Hair by @totalshopwigs Hair styled by @hairkarved Styled by @styledbyseun Assisted by @adebimpe_aj @ernest_chuxx @official_bigjosh #bmbstudio #bmbphotography #mofebamuyiwa #kids #kidsphotography #artsy #love #light #childphotographer #familyphotography

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa) on

-Ona nije profesionalni model, rekla je Bamujivai za Yahoo, dodajući da su Džerine sestre Džomi i Džoba također pozirale jer imaju nevjerovatne crte lice.

Fotografkinja je rekla da ju je inpspirisala majka djevojčica, a na Instagramu su pokrenuli profil Jsister koji već ima preko 5 hiljada pratilaca.

Djevojčica iz Nigerije je oduzela titulu mladoj Ruskinji koja je važila za najljepšu djevojčicu na svijetu.

View this post on Instagram

17 !!!!!! 💋🎊🎁🎂

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

 

Komenatri su zatvoreni.