Vaše vijesti. Vaše Viralno

Anabelu Atijas život nije mazio: Imala je porodičnu dramu o kojoj nerado govori

98

Pjevačica Anabela Atijas jedna je od pjevačica koju život nije mazio. Ona je nedavno prošla kroz pravi pakao i to zbog učešća njene kćerke Lune Đogani u rijalitiju “Zadruga” . Đoganijeva je nedugo nakon ulaska u Belu kuću započela vezu sa oženjenim muškarcem Slobodan Radanovićem zbog čega su mnogi osudili Anabelu i njene zasluge zbog lošeg odgoja. Udari na pjevačicu su bili još jači kada je stala u odbranu svoje kćerke, nakon čega je morala da završi kod psihologa.

Međutim, Anabela je teško podnijela još jednu situaciju u svom životu. Prije nekoliko godina, njena majka Jadranka Polutak koja inače živi u Švedskoj pokušala je samoubistvo uzevši veliku dozu tableta, a brzom reakcijom Anabeline sestre Romanele hitno je prevezena u bolnicu gdje joj je spašen život.

Nije poznato zbog čega se Anabelina majka odlučila na ovakav čin, a ona je na to odgovorila u jednom intervju.

“Ona je izuzetno jaka žena, ali sve što je prošla kroz život ostavilo je traga na nju. Okidač je u ovom slučaju bilo ono što nosi u sebi, a nikad se ne zna kada ta negativna osjećanja mogu da kulminiraju”, izjavila je pjevačica i dodala:

View this post on Instagram

@al.a.nur 💃…#fallow 👉 @al.a.nur

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

Ovo što se mojoj mami desilo, probudilo me je iz dubokog sna. Počela sam da na neke stvari gledam drugačije.

 

Komenatri su zatvoreni.