Aleksandra Prijović po prvi puta uslikana na ulici nakon porođaja: Ne izgleda baš najbolje i svi se pitaju šta joj se događa (FOTO)

  • Zamjena
  • March 24, 2019
  • Comments Off on Aleksandra Prijović po prvi puta uslikana na ulici nakon porođaja: Ne izgleda baš najbolje i svi se pitaju šta joj se događa (FOTO)

Već i ptice na granama znaju da je ovoga mjeseca poznata pjevačica Aleksandra Prijović na svijet donijela maloga dječaka Aleksandra i tako obradovala cijeli klan Živojinovića sa novom prinovom u njihovoj porodici.

Tokom Trudnoće Aleksandra se baš i nje toliko pojavljivala u javnosti mada nije baš da je bila neaktivna, a sada nakon porođaja ipak najviše vremena, kao što je i normalno, provodi sa svojim sinom u njihovom novom domu.

Tek prije neki dan su fotoreporteri uspjeli da uslikaju novopečenu mamu koja se nije pojavljivala u javnosti od trenutka kada je nakon porođaja izašla iz klinike i došla kući. Primjetljivo je da je Aleksandra još uvijek daleko od stare forme i izgleda, i da se vraća na staro polako ali sigurno i kao da joj se baš nigdje ne žuri.

Aleksandra i Filip su inače proslavili ”Praznik mladenaca” koji inače proslavljaju parovi koji su ušli u brak u proteklih godinu dana, ali pošto je beba u kući, nisu nigdje izlazili već su sve proslavili u krugu porodice.

Mediji su pomalo i pisali kako je Aleksandra zamolila neke svoje saradnike da uklone sve snimke od njenih nastupa na romskim svadbama, jer ju je na neki način sramota nekih njenih ranijih radova, posebno pošto je sada postala dijelom klana Živojinovića.

Sve u svemu, Aleksandri se još ne žuri da se vrati na scenu već uživa u majčinstvu, a očito je da još uvijek ne radi mnogo ni oko toga da se vrati u staru fizičku formu jer je primijećeno kod prvog pojavljivanja u javnosti, i da je još na neki način zapuštena i da joj nije stalo kakva se pojavljuje u javnosti.

.