Vaše vijesti. Vaše Viralno

Aleksandra Prijović je pokušala sakriti ovu fotografiju: Danas je prava riba, a ovako je izgledala prije nekoliko godina

1,639

Aleksandra Prijović- Živojinović u posljednjih godina proživljava najbolje godine života i može se slobodno reći da je jedna od onih koji su velikom brzinom uspjeli da se probiju u sami vrh estrade, što je nekima potrebno i po više godina, ona je od 2014 i izlaska pjesme “Za nas kasno je” napravila pravi bum i od tada ne prestaje biti tema medija, naročito u zadnjih nekoliko mjeseci.

Naime, Aleksandra se udala za posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića, a organizovali su spektakularno vjenčanje u Beogradu gdje je prisustvovalo više od 900 zvanica iz svijeta srbijanskog i regionalnog džet seta.

Aleksandra ima nastupe skoro svake sedmice, a kako je ostala u drugom stanju, smanjit će aktivnosti kako ne bi imala problema sa porođajem.

Danas važi za jednu od najbolje obučenih pjevačica, a kako i ne bi kada zarađuje ogromne sume novca na nastupima, a kruži priča da jedino ona ne daje procenat Grandu od zarade na svojim nastupima što dovodi do zaključka da Aleksandra mjesečno iskešira nekoliko desetina hiljada eura.

Njena drugarica je objavila fotografiju od prije pet godina, a nema sumnje da bi Aleksandra željela da se ona što prije zaboravi.

Aleksandra Prijović je srbijanska folk pjevačica rođena u Hrvatskoj, a važi za jednu od najtraženijih Grandovih zvezda.

Talenat za muziku je naslijedila od bake i majke koje su se također bavile pjevanjem.

Još kao djevojčica od 14 godina počela je da pjeva po svadbama i da zarađuje hiljade eura od honorara, a u školi su joj dozvolili da predmete polaže kao ispite jer je imala svakodnevne nastupe i nije stizala sve na vrijeme.

 

Komenatri su zatvoreni.