Vaše vijesti. Vaše Viralno

Aleksandra će se poroditi u ovoj državi: Živojinovići sve mudro isplanirali

149

Aleksandra i Filip Živojinović odlučili su da se njihovo prvo dijete rodi u Americi i to ponajviše zbog toga da bi dijete imalo američko državljanstvo.

Nasljednik nekada najboljeg jugoslovenskog teniskog asa Slobodana Bobe Živojinovića želi da se njegova supruga porodi u Majamiju, gdje Živojinovići imaju vilu.

-Aleksandra uživa u trudnoći, za sada nema mučnine i odlično se osjeća, zato i dalje nastupa. Srećna je i nasmijana, a muž joj u svemu udovoljava. Otkako su saznali da će postati roditelji, ona i Filip su presrećni i već su počeli da prave planove za budućnost svoje bebe. Tako se povela priča i o mjestu gdje će Aleksandra roditi. Iako u Beogradu postoje odlični uslovi u privatnim i državnim klinikama, bračni par se složio da bi Sjedinjene Američke Države bile najbolje rješenje jer će dijete tako automatski dobiti američki pasoš, kao i Filip koji je tamo studirao i radio, kojeg već ima. Brenini sinovi Stefan i Viktor su upravo iz tog razloga rođeni upravo u Americi.

Svi Bobini nasljednici posjeduju jedan od najcjenjenijih pasoša na svijetu, pa tako nema razloga da to ne bude slučaj i sa prvim unučetom. Bobi se ta ideja jako svidjela, a i Brena i Filipova majka Zorica smatraju da je to odlično rješenje. Kako stvari stoje pošto pjevačica ima termin u januaru, ona će krajem godine otputovati za Majami gdje će sačekati porođaj.

Osim što će dijete imati automatsko državljstvo, Aleksandra će tamo imati mir, neće je juriti paparaci u poodmakloj trudnoći, a imat će vremena da uživa u prvim danima majčinstva.

Komenatri su zatvoreni.