Vaše vijesti. Vaše Viralno

Aca Lukas u lošem stanju: Otkazao nastup, fanovi zabrinuti

1,258

Folker Aca Lukas otkazao je jedan od svojih nastupa zbog lošijeg zdravstvenog stanja, zbog čega je zabrinuo svoje fanove.

U pitanju je bio nastup u Ohridu, a obavještenje o otkazivanju istog podjeljeno je na zvaničnoj stranici Ace Lukasa.

-Nastup u Ohridu se otkazuje zbog pogoršanog stanja Ace Lukasa. Ovom prilikom se izvinjavamo svim fanovima, posjetiocima i prijateljima koji su planirali na večerašnji nastup i molimo za razumijevanje- stoji u obavještenju.

Također je napisao da će svi uredno biti obavješteni o terminu sljedećeg nastupa popularnog folkera.

Aleksandar je imao nastup u Budvi kojeg je morao prekinuti nakon samo tri pjesme i otići do bolnice.

U zadnje vrijeme je prošao kroz mnogo problema, od završetka snimanja takmičenja Zvezda Granda do svakodnevnih nastupa tokom cijelog ljeta, ali i privatnih problema sa suprugom Sonjom s kojom se razveo, a mediji špekulišu da su se pomirili.

Aca Lukas je srbijanski pjevač rođen 3. Novembra 1968. u Beogradu.

Aca Lukas je dobio svoj umjetnički nadimak „Lukas“ od imena čuvenog splava na Novom Beogradu gdje je nastupao i postao popularan početkom 1990ih godina. Svoju najveću popularnost je stekao tokom nastupanja u beogradskom klubu „Hogar“ na Adi Ciganliji. Tu je došao kao zamjena za dotadašnjeg pevača Mileta Lojpura gdje je upoznao Milana Šćepovića i Sašu Lunginovića. Zajedno su izvodili džez i ciganske pesme. Lukas ih je prerađivao u sopstveni stil što mu je donelo veliku popularnost u narednim godinama. Nakon nastupa u klubovima, Aca Lukas je počeo da nastupa sa Viktorijom, a zatim započeo i sopstvenu muzičku karijeru. Njegov prvi hit je bila pesma „Pesma od bola“, nakon čega su sledili hitovi „Kafana na Balkanu“, „Bele ruže“ i druge.

Komenatri su zatvoreni.