10 nevjerovatnih transformacija na našoj estradi: Garantujemo da ćete ove slike pogledati više puta

  • Telegraf
  • July 29, 2018
  • Comments Off on 10 nevjerovatnih transformacija na našoj estradi: Garantujemo da ćete ove slike pogledati više puta

Mnogi pjevači koji su dugo na sceni skoro da ne liče na one osobe sa početka karijere, posebno kada je riječ o pjevačicama koje su zbog mnogbrojnih operacija izmijenile svoj izgled.

Mi vam donosimo fotografije koje će vas podsjetiti kako su neke od najvećih zvijezda izgledale na početku svoje karijere.

Idemo redom..

 

Šaban Šaulić (Šabac, 6. rujna 1951.), je popularni srpski pjevač narodne glazbe. U tijeku bogate karijere od publike i od medija dobio je nadimak “kralj narodne glazbe. ” Njegove pjesme Dođi da ostarimo zajedno i Dva galeba bela smatraju se najboljim ikad otpjevanim narodnim pjesmama.

Zorica Brunclik je jedna od najtiražnijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije. Rođena je 29. juna 1955. godine u Beogradu kao najstarija i jedina ćerka, a ima i tri mlađa brata. Pošto su se roditelji vrlo brzo razveli, detinjstvo je provodila kod majke u Smederevu gde je siromašno živela i kod očeve familije u Beogradu gde je imala sve što je želela

Marinko Rokvić je srpski pevač rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Roditelji su mu bili strogi, a porodica je teško živela jer su se samo bavili poljoprivredom. Marinko i njegov brat su od malih nogu pokazivali interesovanje za muziku pa su učestvovali na većini školskih priredbi. Marinko je voleo da peva i da svira pesme na harmonici, a bratu su bolje išla kola. Obojica su samouki, a svađali su se jedino oko harmonike jer su imali samo jednu. Pored muzike, Marinko je voleo i da trenira fudbal.

Dragana Mirković (Kasidol, 18. siječnja 1968.) jedna je od najpopularnijih srpskih turbofolk i pop folk pjevačica. Do 2000-ih bila je popularna u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Poslije je postala popularna je u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, u Bugarskoj, Rumunjskoj i u Turskoj.

Hari, koji je sada u najboljim godinama, na vrhuncu svoje stvaralačke moći, rođen je na Baš Čaršiji, u srcu Sarajeva, u intelektualnoj radničkoj porodici od oca Muhameda, inzinjera i majke Hatidze, ekonomiste