Vaše vijesti. Vaše Viralno

Život u New Yorku joj godi jer sada izgleda kao prava bomba: A nekada je ova glumica uskakala u krevet s kim god je stigla,a najviše je voljela oženjene muškarce

170

Svoje probleme je najčešće povjeravala taksistima, a u krevet bi išla s bilo kime, dovoljno je bilo samo da joj kaže da je lijepa i da bi je oženio. Naravno da govorimo o poznatoj glumici Jeleni Stupljanin, koja je najveću slavu stekla sa ulogom Staše u popularnoj seriji ”Lisice”.

Lik Staše je te sad već davne 2002. godine osvojio sve svojim smješkanjem, treptanjem i prenemaganjem i njenim neobjašnjivim obožavanjem oženjenih muškaraca.

Jelena Stupljanin je svoju karijeru gradila u Srbiji i u Americi. Jedanaest godina je živjela preko okeana, a sada se opet vratila u Srbiju.

Nismo sigurni kako joj to uspjeva, ali Jelena izgleda bolje nego ikada.

Inače , Jelena je 2005. godine otišla u Ameriku i tamo završila školu glume kod Li Strazberg. Za glumu ju je zarazila Goca Marić, a Staša se uz školu glume , veoma trudila i da usavrši jezik, pa je tako dobila i ponudu da bude asistent profesora Pola Kalderona, što je ona svakako i prihvatila, a ujedno je išla i na audicije

 

 

Komenatri su zatvoreni.