Vaše vijesti. Vaše Viralno

Vjenčanje počelo dobro a završilo katastrofalno – kada je mladoženja pogledao u nju ….

384

 

TRebate dobro znati  šta i sa kim smijete jer nikada ne znate kako  vam može zagorčati život. U ovom slučaju ova mlada bivša  s naučila pameti  ali već je bilo kasno. Nekoliko dana prije vjenčanja pozvao je bivši momak i rekoa joj da želi ponovo da bude sa njom .

Ona mu je saopštila  da se udaje i  da je ostavi na miru , ona je počela novi život bez njega. Savjetovala ga je da nađe nekog drugog i sredi  svoj život a nju zaboravi .On to izgleda nije nikako mogao prihvatiti zbog čega je odlučio  da joj upropasti vjenčanje i zagorča  život.

Na dan vjenčanja mladoženja je  dobio jedna stick od njenog bivšeg .- Kada je otvorio vidjeo je njihove intimne fotografije  dok su još  bili u vezi . Tog dana mladoženja je bio vidno potresen . Dok su  još  gosti sjedili rekoa joj je da će se ubrzo razvest . Nije mogla ni da uživa u svadbi .

Šta  vi mislite da li je ovo  razlog za razvod? To se desilo prije njega . Možda i on ima nekih skrivenih fotografija  koje nisu postale javne . Smatramo da je malo pretjerao jer je to očito bila amjera bivšeg da ih rastavi .

loading...

Komenatri su zatvoreni.