Vaše vijesti. Vaše Viralno

VIDEO- U emisiji uživo Marija Šerifović sasvim opušteno opsovala, a zatim i voditeljima rekla da nisu normalni

193

Iako je opšte poznato da popularna pjevačica Marija Šerifović nije neki ranoranilac, na opšte oduševljenje svojih fanova se ipak pojavila u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana, koje je odmah na samome startu emisije napala, jer im, kako kaže Marija, nije oprostila ovo mučenje i da dobro moraju zapamtiti ovo njeno pojavljivanje.

I Jovani i Srđanu je rekla da oboje nisu normalni čim tako rano mogu da rade svoj posao, a za sebe je rekla da je spavala samo dva sata, jer je tu noć legla tek u pola tri.

Na pitanje voditelja da li je tačno da je izjavila da Grand produkcija nije do sada izbacila niti jednu pravu zvijezdu, Marija je odgovorila potvrdno uz opasku da su jedine prave zvijezde na ovim prostorima, barem za nju, Zdravko Čolić i Lepa Brena, a da se ostali, zajedno sa njom, tek koprcaju u svijetu estrade.

Čitav razgovor je protekao u zaista opuštenoj atmosferi, a koliko se Marija dobro osjećala vidi se i po tome da joj je par puta pobjegla psovka, koja se nije mogla sakriti u emisiji uživo.

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.