Vaše vijesti. Vaše Viralno

VIDEO- Ovo je najpaklenija svadba svih vremena: Dok su je svi u prostoriji skidali pogledom, ona je plesala kao da sutra za nju ne postoji

982

Svadbe iliti vjenčanja su svugdje u svijetu povod za slavlje i neizmjernu sreću. Prije svega to je najvažniji dan za one koji su odlučili da kažu svoje konačno ”DA” osobi sa kojom su odlučili da provedu ostatak života.

U isto vrijeme to je i predivan događaj za sve pozvane na svadbu, da se uz odlično jelo, puno pića i izvrsnu muziku, malo opuste , razvesele , a bogami i neki da se totalno razuzdaju. Izvrsna je to prilika i da vidite neke ljude koje dugo niste vidjeli, da se ispričate sa prijateljima, a malo proveselite sa rodbinom.

Ali, dosta često, na svadbama se nađe osoba koja se toliko opusti i razuzda, da preuzme svu pažnju od mladenaca na sebe, a tako nešto se desilo i na ovoj romskoj svadbi.

 

Bend je zasvirao, i na sredini prostorije predviđenom za plesanje pojavila se atraktivna plavuša koja je počela da pleše i da izvija kukovima i tijelom kao da u njenom tijelu ne postoje kosti. Svi muškarci u sali nisu skidali pogled sa nje, a situacija je postala još uzavrelija kada se plavuši na podijumu za ples pridružilo još par djevojaka u mini suknjama, pa se čitava svadba okrenula samo na njihov ples i na mladence više niko nije ni obraćao pažnju.

Sve to možete vidjeti na ovom videu:

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.