Vaše vijesti. Vaše Viralno

VIDEO- Odlučila je da sama sebe, za svoj 60. rođendan počasti totalnim makeoverom: Kada je vidjela krajnji rezultat uspjela je samo da vrisne iz sveg glasa

150

Ako ste odlučili da kod sebe uvedete neke promjene, pa makar one bile samo u izgledu, nemojte se ustručavati i ne dozvolite da vas bilo šta pokoleba u toj vašoj želji. Ako mislite da će vam promjena fizičkog izgleda pomoći da se osjećate bolje, onda to svakako treba da učinite.

Kompletni makeover treba da odradite na način na koji vi želite, a ovo je priča o ženi po imenu Sindi koja je za svoj 60. rođendan odlučila da sama sebi pokloni makeover.

Obratila se poznatom stilisti Kristoferu Hopkinsu, koji je inače poznat po tome da sve svoje tretmane snima kamerom. Sindin muž ju je podržavao u njenom nastojanju da nešto promjeni na sebi, i jednostavno joj je prepustio da ona sama za sebe donosi odluke koje se nje lično tiču.

Sindi je na tretman došla sa veoma dugom kosom, a tretman je Kristofer počeo sa obrvama, a zatim je prešao na frizuru. Pošto Sindi sama nije imala ideju šta bi uradila sa svojom kosom, Kristofer je odlučio da uzme stvar u svoje ruke. Uzeo je makaze i počeo obrađivati Sindinu kosu.

Reakcija Sindi na krajnji rezultat Kristoferovog rada je u prvom momentu bio totalni muk j, a zatim je uslijedio vrisak iz svog glasa..

Čitav tretman možete vidjeti na ovom videu:

 

Komenatri su zatvoreni.