Vaše vijesti. Vaše Viralno

VIDEO- Kija ili Luna, odluka je ipak na Slobi: Svi mu govore da ostavi nju, a on još uvijek vaga

223

U Zadrugi je opet došao na red postavljanje pitanja o svemu što se u međuvremenu događalo, i kao i mnogo puta do sada, glavne uloge su imali Luna, Kija i Sloba kojima je i postavljeno najviše pitanja, a za vrijeme odgovaranje su pale i neke optužbe kao i teške riječi

Slobodana su pokušali da posavjetuju Lepi Mića i Nemanja Đerić, tako što su mu rekli da dobro razmisli o svemu, a pogotovo sa kojom od djevojaka će ostati kada izađe iz rijalitija.

Njih dvojica Lunu vide još uvijek kao klinku, koja još nije odrasla, pa stoga i smatraju da veza sa njom Slobodanu ne donosi nikakvu perspektivu. Mića i Nemanja smatraju da Slobi treba starija žena, sa kojom će vjerovatno bolje funkcionisati, aludirajući na Kiju.

Sam Lepi Mića je nekoliko puta u razgovoru branio instituciju braka, i rekao je da će uvijek biti na strani Kije, i da Lunine postupke ne može da opravda na bilo koji način.

Mića smata da se Luna jednostavno zaljubila i da sa tom ljubavlju jednostavno ne može da kontroliše ni sebe, ni svoje postupke., a Slobi preporučuje da ne dozvoli nikome da mu se mješa u brak.

Da li je Slobodan donio konačnu odluku izgleda da nećemo saznati sve do zadnjeg dana.

 

 

Komenatri su zatvoreni.