Vaše vijesti. Vaše Viralno

VIDEO- Djevojčice su svome tati pjevale pjesmu ”Sretan ti rođendan”, ali reakcija jedne od djevojčica kada su svjećice pogašene je prosto urnebesna

205

Rođendani su uvijek bile one vrste proslava i slavlja koje uvijek ostanu u pamćenju, bilo da ste slavljenik ili jedan od indirektnih učesnika u slavlju kao član porodice ili prijatelj slavljenika. Torta, svjećice, baloni su neizbježni rekviziti svakoga rođendana, a najvažnije je naravno puhanje svjećica na torti.

Kada je ovaj otac proslavljao svoj rođendan sa svojom suprugom i svojih 6 prekrasnih kćerki, krenula je pjesma”Sretan ti rođendan” i sve je bilo u redu dok na red nije došlo gašenje svjećica na torti.

Kada je njihov otac pogasio svjećice, djevojčice su u prvom trenutku pažljivo gledale, a onda je krenula veoma burna reakcija, prvo jedne od djevojčica, a zatim su i druge djevojčice reagovale.

Pjesma ” Sretan rođendan” se pjeva i u našim krajevima, a legenda kaže da su ovu pjesmu napisale dvije sestre iz Kentakija. U početku se ova pjesma umjesto na rođendanima pjevala kao pozdrav jutru, i nije poznato vrijeme prelaza kada je pjesma postala faktički himna rođendana, ali prošlo je više od 30. godine, prije nego li je snimljena prva verzija pjesme ”Sretan rođendan”.

Na videu pogledajte urnebesne reakcije malih djevojčica na puhanje rođendanskih svjećica.

Komenatri su zatvoreni.