Vaše vijesti. Vaše Viralno

VIDEO- Ako imate probleme sa probavom treba samo da pritisnete ove tačke na vašem tijelu, i vaš problem će biti riješen

240

Za sve one koji imaju problema sa probavom sada ćemo vam predstaviti najbrži i najefikasniji laksativ. Kada je ova vrsta zatvora u pitanju, ona je načešće privremena, a razlozi za zatvor su najčešće neadekvatan unos tekućine ili dehidracija.

Čak i kod nedovoljnog unošenja vlakana kroz hranu možete imati problema sa probavom i sa stolicom. Problemi sa stolicom mogu dovesti i do problema sa crijevima kao i sa hemoroidima.

Ukoliko ništa od prirodnih lijekova ne djeluje na vaše probleme sa probavom, onda je sljedeća stvar koja se uzima laksativ, odnosno lijekovi koji pospješuju pražnjenje crijeva.

Ali, da li ste čuli za metodu koja će vas momentalno isprazniti?

Sa tom metodom je dovoljno da pritisntee tačku koja se nalazi ispod vašeg pupka i to sa dva prsta. Nakon toga bi trebali, poslije kraćeg vremena, da osjetite potrebu za pražnjenjem. Pritisak prstima mora biti snažan, ali toliko snažan da vas ne boli. Kada osjetite bol, smanjite pritisak, pa sve ponovite nekoliko puta.

Uz ovaj postupak morate se fokusirati i na disanje, ali sa malo boli oslobodit ćete se ovoga problema, a donekle i stresa.

Komenatri su zatvoreni.