Vaše vijesti. Vaše Viralno

Veliki šef i dalje zakuhava: Ovaj čovjek uskoro ulazi u Zadrugu,a to ovoj zadrugarki nikako neće biti drago

1,372

Zadruga , kao rijaliti je odavno premašio sve rekorde gledanosti, ali opet se producenti trude da ove zadnje dane zakomplikuju još malo živote učesnika, ili da im te dane naprave bar još malo zanimljivijim.

Kao i svakoga sedmice, i ove je planirana veoma dobra i spektakularna zabava, koja se nekako broji i kao oproštajna zabava rijalitija Zadruga.

I da bi se svi učesnici što bolje proveli, Veliki šef je odlučio da dovede što više pjevača i da napravi zabavu za pamčenje.

Pa su tako za zabavu planirani da se pojave Milan Stanković, Ljuba Aličić, Katarina Grujić i još neki pjevači koji će zasigurno napraviti pravu atmosferu u Zadruzi

Ali postoji mali problem što se tiče Milana Stankovića i njegovog pojavljivanja, jer je već otprije poznato da učesnica rijalitija Milijana Kulić gaji jedan poseban fetiš prema ovome pjevaču, kao i da je sam pjevač izjavio da ga je Milijana bukvalnno proganjala još dok je bio u Obrenovcu i da je sa njom imao stanovitih problema.

I stoga se s pravom postavlja pitanje kakva će biti Milijanina rekacija kada se u Zadruzi pojavi njoj najdraži pjevač, da li će napraviti šou, i da li će uspjeti da se popne na binu i bude sa Milanom na sceni ?

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.