Vaše vijesti. Vaše Viralno

Učiteljica zaradila deset godina robije – zavela đaka (13) i zatrudnila sa njim

163

 

Još jedan slučaj zavođenja  maloljetnika je kobno završio po ovu nastavnicu . Zanosna nastavnica engleskog iz Teksasa Aleksandrija Vera (24),je učinila zločin za koji će provesti u zatvoru najmanje 5 godina. Iako joj je prijetilo 30 godina robije zato što je redovno održavala se*sualne odnose sa jednim 13-godišnjim učenikom pa je  sa njim zatrudnila , osuđena je na dosta manju kaznu – 10 godina zatvora.

Aleksandar je priznala da je  9 mjeseci imala gotovo sakodnevne se*sualne odnose sa neimenovanim učenikom. Ipak  i dalje tvrdi da su njih dvoje zaljubljeni i da su sve vrijeme imali podršku od strane  njegovih roditelja.Istraga je potvrdila da je Vera u januaru prošle godine zatrudnila sa dječakom, ali je abortirala.

Tužilac je na sudu naveo  da je njena kćerkica (6) znala za tu vezu, pa je tog dječaka zvala “tata”. U  Verinom telefonu su pronađene dječakove po*no fotografije, a  dozvoljavala je i drugim učenicima da se se*saju u njenoj kući.

Terapeutkinja Karen Loson je svjedočila  za odbranu da Aleksandra ima veliko srce, i da je sikreno  bila zaljubljena u dječaka. Ona ima snažnu potrebu da bude voljena jer je i sama bila žrtva traume  u  djetinstvu .Sudija je osudio na 10 godina zatvora s tim da joj je dao mogućnost da, kada izdrži polovinu kazne, podnese molbu za uslovno oslobađanje. Dodao je kako ne vjeruje da ona predstavlja opasnost po neko drugo dijete.

Komenatri su zatvoreni.