Vaše vijesti. Vaše Viralno

U vašoj blizini ili u dvorištu često se pojavljuju zmije: Sa samo jednom stvari koju ćete ostaviti u vaše dvorište riješit ćete se zmija

1,280

Došli su ljepši i topliji dani, a takvi dani nose sa sobom buđenje prorode i sve ono što prirodu čini, pa tako se budi i životinjsko carstvo. Proljeće je idealan period kada se bude sve vrste gmizavaca, pa i najopasnija među njima, a sigurno i najnepopularnija, zmija.

Već imate iskustvo da u dvorištu vaše kuće ili na vikendicama koje posjedujete nailazite na zmije. Ti susreti nisu niti malo prijatni i svakako bi bilo dobro da znate način kako da se riješite tih opasnih uljeza, zbog svoje zaštite, a naročito vaših najbližih, pogotovo djece.

Stručnjaci za zmije i zmijolovci kažu da zmije u nastanjena naselja, u dvorišta kuća najčešće dolaze u potrazi za hranom i to je i najčešći razlog za bliske susrete ljudi sa njima.

Možda niste znali da je najveći i zakleti neprijatelj zmija jež i da se ježa, svaka zmija, smrtno boji. Ako već nemate svoga sopstvenoga ježa u borbi protiv dolaska zmija u vaše okruženje može vam pomoći i igračka ježa, ali da bude i veličinom i oblikom slična ježu.

Stoga u dvorište gdje najviše provodite vrijeme stavite igračku ježa i problem sa zmijama je riješen.

 

 

 

Z

Komenatri su zatvoreni.