Vaše vijesti. Vaše Viralno

Teško da ima šta od jahte i luksuznog stana: U ovoj kući živi Teodora Džehverović, učesnica rijalitija ”Zadruga”

371

Opšte je poznato da svi učesnici rijalitija, bilo ko da su, i bilo koji rijaliti da je u pitanju, vrlo brzo postanu meta svih medija i paparazza. Prati se svaki njihov korak, vagaju se sve njihove izjave, i htjeli ili ne htjeli postaju veće ili manje medijske zvijezde.

Takva situacija je i sa mladom pjevačicom Teodorom Džehverović, kao i njenom majkom Gordanom, inače učesnicama rijalitija”Zadruga”. Mlada pjevačica je pomoću ovoga rijalitija postala iznimno popularna, a pogotovo je velika njena popularnost u Kačarevu, njenom rodnom mjestu, blizu Pančeva.

Upravo tamo su se uputili razni paparazzi , da bi snimili i fotografisali mjesto odakle je Teodora, kao i porodićnu kuću gdje živi.

Teodorina kuća je više nego skromnog izdanja. Kuća je neokrećena i krase je vrlo ružne braon roletne, dok oko kuće postoji betonska ograda. Kako kažu Teodorine komšije, jedna polovina kuće je izdata dok su muški članovi porodice, otac Sead i brat Sava otišli da žive u Beograd.

Po svemu sudeći Teodora sa svojom karijerom još uvijek nije na tom nivou da sebi obezbjedi luksuzni stan ili neku jahticu, ali ko zna. Možda se i tako nešto desi u dogledno vrijeme.

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.