Vaše vijesti. Vaše Viralno

Siguro ćete ga poslije ovoga manje voljeti: Vanbračni sin Miroslava Ilića otkrio nešto o svome ocu

2,033

Poznati pjevač Miroslav Ilić i Mirjana Antonović su nekada davno imali veliku ljubav, a rezultat te ljubavi je bilo dijete, dječak, kome je Mirjana dala ime Devin. Prije nekog vremena Devin je podnio tužbu protiv Miroslava Ilića kako bi se utvrdilo očinstvo.

Devin je medijima izjavio da mu je jako žao zato što je morao da tuži Ilića, ali mu nikako nije jasno zašto poznati pjevač ne želi da ga prizna, iako je preko nekih telefonskih razgovora koje je Devin obavio sa Ilićem on osjetio da ga ovaj osjeća kao svoga sina.

Devinu je žao što oca mora dobiti sudskim putem, a posebno jer je sve došlo i do medija. Sam Devin kaže da Miroslava nikada nije vidio uživo, mada su se telefonski čuli nekoliko puta.

Devin je dodao da od Miroslava nikada ništa nije tražio, niti namjerava, jedino je želio da se upoznaju i da razgovaraju. Sve što je postigao, kako Devin kaže, postigao je sam, čak je završio i studije medicine, a malo ko je svjestan kako je to teško postići kada si skoro sam.

Devinu je najviše žao njegove majke za koju Miroslav nikada nije bio tu,  kada joj je bilo najteže.

Devin bi volio da se test DNK uradi u Srbiji , jer tako bi bilo najlakše, mada je Ilić već izjavio da mu ne pada na pamet da se testira, tako da će i tu odluku morati donijeti sud u Srbiji.

 

 

Komenatri su zatvoreni.