Vaše vijesti. Vaše Viralno

VIDEO- Saša Popović izblamirao Jelenu Karleušu: U emisiji joj pustio snimak sa početka njene karijere, a Jelenina reakcija je začudila sve u studiju

4,159

Saša Popović, jedan od suvlasnika ”Grand produkcije”, u emisiji ”Grand Parada” je ugostio svoje dvije zvijezde i članice žirija emisije ”Zvezde Granda”, Mariju Šerifović i Jelenu Karleušu. Popović je za svaku od njih priredio po malo iznenađenje. Marijinu reakciju je nekako i očekivao, ali na reakciju Jelene Karleuše, Popović baš i nije bio spreman.

Jelena Karleuša mnoge iritira zbog toga što uvijek govori ono što misli, i mnogi su mišljenja da ne postoji ništa što bi moglo da začepi Jelenina usta.

Ali očito je Popović pronašao Jeleninu slabu tačku, pa je odlučio da malo poljulja Jeleninu samouvjerenost i samodopadnost.

Znajući da Jelena baš i ne voli da priča o počecima svoje karijere, Popović je pronašao jedan video snimak sa samih Jeleninih početaka u karijeri.

Itekako se primjetilo da Karleuši nije bilo niti malo prijatno dok je gledala taj snimak, koji je izazvao i salve smijeha u studiu.

Vrlo je moguće da je Popović ovoga puta prešao mjeru, barem što se Jelene tiče i  samo se čeka trenutak u nekim od narednih emisija kada će Karleuša uzvratiti Popoviću istom mjerom.

Ali vjerujemo da Jelena isto tako i ne zamjera puno svome šefu Popoviću, jer su oboje profesionalci i sve ovo rade radi publiciteta emisije i njih samih.

Video koji je malo izblamirao Jelenu pogledajte ovdje:

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.