Vaše vijesti. Vaše Viralno

Prošlo je 6 godina od smrti najpopularnije pjevačice svojevremeno na svijetu – njen muž otkriva: nju DROGA nije ubila, skroz nešto drugo se desilo

416

PROŠLO JE ŠEST GODINA OD SMRTI POPULARNE PJEVAČICE. NIKO JOŠ UVIJEK NIJE SAZNAO ŠTA JE UZROK SMRTI NAJPOPULARNIJE PJEVAČICE NA SVIJETU. BOBBY BROWN, SUPRUG POPULARNE WHITNEY HOUSTON JE OTKRIO ŠTA JE PRAVI RAZLOG.

Rekao je da njegova supruga nije umrla od droge, iako je kokain pronađen u njenoj krvi. Rekao je kako je ona mnogo radila, dosta napora je u sve ulagala, samo da bi ostala trijezna.

Rekao je Bobby kako je Whitney umrla zbog slomljenog srca, ona je u gostinjskoj sobi u Kaliforniji pronađena mrtva u kadi. Toksični nalaz je urađen i dokazano je da je imala 0.58 mikrograma kokaina po mililitru krvi. Iz njene noge su ovo izvadili tokom autopsije.

Bila je prisutna marihuana ksanaks, to je inače lijek koji se koristi za anksioznost, potom je bio i benadril, lijek koji se koristi protiv alergije i za opuštanje mišića.

Bobby je u braku bio sa Whitney od 1992. do 2007, a potom je rekao da se nada da će se pravda izvršiti zbog smrti njihove kćerke Kristine Brown.

 

Komenatri su zatvoreni.