Vaše vijesti. Vaše Viralno

Premijerka SRBIJE ANA BRNABIĆ promijenila svoj izgled – ne izgleda više ovako kao na slici, mnogo drugačije sada izgleda

3,454

Anu Brnabić svi znaju kao premijerku Srbije, ona je odlučila i da promijeni svoju frizuru, pa su se mnogi iznenadili kada je skratila kosu stepenasto, promijenila je i nekoliko detalja.

Ona je promijenila svoju frizuru, pa je tako promijenila svoj razdjeljak koji je bio na jednoj strani, odlučila je prebaciti na drugu.

Na zatvaranju Kopaonik biznis foruma, ona je odlučila da predstavi svoju frizuru, a bilo je na tom forumu preko hiljadu učesnika.

2017.godine u junu je postala premijer, ali je ona i prva žena koja se našla na toj poziciji u historiji SRBIJE. Rođena je u Beogradu 289.1975.godine.

Srednju školu je završila, pa se odselila u S A D, a tamo je išla na univerzitet Notvud u Mičigenu, 1998.godine je uspjela da završi i studije poslovne administracije. Master studije je nastavila u Engleskoj, a tamo je dobila i diplomu za marketing, ona zna tečno ruski i engleski jezik pored svog maternjeg srpskog. Bogata joj je poslovna karijera.

 

https://twitter.com/SerbianPM/status/971408820487548929/photo/1

Komenatri su zatvoreni.