Vaše vijesti. Vaše Viralno

Poslije idealnih prvih šest mjeseci braka došao joj je e-mail koji nije bio namjenjen njoj: Kada je pročitala e-mail njen čitav svijet joj se srušio

358

Priča koju je ispričala ova žena pokazuje da svaka ozbiljna odluka mora dobro da se razmotri sa više strana. Nikada ništa ne treba ishitreno odlučivati i da ljudi sa kojima živimo i sa kojima smo u vezi, dosta često nisu ono za šta se predstavljaju.

Bila je već šest mjeseci u braku i sve do toga dana koji joj je izmjenio život je bilo idealno i lijepo. Mislila je da ima savršni brak, savršenog muškarca kraj sebe, i sve više i više je razmišljala o tome da postane i majka. Iako je ušla u brak jako brzo jer je svoga izabranika prije vjenčanja poznavala samo dva mjeseca, bila je sigurna da je donijela pravu odluku.

I onda, jednoga dana, njen muž je ostavio u svojoj radnoj sobi upaljen kompjuter sa otvorenom stranicom za elektronsku poštu. Primjetila je da je dobio mail naslovljen na gospodina i gospođu i njihovo prezime. Smatrajući da je ona u pitanju, otvorila je mail i ono što je saznala iz tog maila joj je zauvijek promjenilo život.

Mail nije bio naslovljen na nju i njenoga muža, nego na njenoga muža i neku drugu ženu, Indijku, koja mu je , takođe, bila vjenčana supruga. Njen muž je sa tom Indijkom bio u braku već nekoliko godina, ali je to vrlo vješto krio od svih.

Odmah je zatražila objašnjenje od svoga muža i on joj je priznao da je sve istina, da jeste u braku sa drugom ženom ali da on tu ženu više ne voli i ne osjeća više ništa prema njoj.

Poslije par dana je odlučila da napusti svoga muža i da ga prijavi vlastima za bigamiju, a sama je zbog trauma od ove situacije tražila pomoć psihologa, u pokušaju da svoj život vrati u kakvu-takvu normalnu kolotečinu.

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.