Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ova priča ledi krv u venama: Mladić pokupio autostoperku, ali nije ni slutio šta će se dogoditi!

1,585

On je zaustavio automobil, a potom joj je ponudio vožnju do grada, prema kojem se i uputio. Djevojka je pristala na to…

Na internetu možemo mnogo priča da pronađemo, između kojih je i ova priča koja spada u one priče koje lede krv u žilama. Istinitost nije potvrđena, pa se to može smatrati i nekom urbanom legendom.

Ako priče nisu istinite, opet su nam jako zanimljive, one će nas navesti i na razmišljanje.

 

 

On je u svoj automobil primio lijepu autostoperku, kako je rekao taj mladić se vraćao kući jedne noći, a potom je ugledao zgodnu djevojku da stopira… On je njoj ponudio vožnju prema gradu, a djevojka je pristala. Smijali su se i pričali, stigli su brzo do odredišta. a potom je djevojka napustila vozilo…

 

 

Mladić je primjetio da je ostao šal u automobilu, on se sjetio i njihovog razgovora, pa je odlučio da joj idućeg dana vrati. Prije nego je odlučio da stane u jednom selu, vrata posljednje kuće su otvorili stariji čovjek i žena, odmah je znao da se radi o autostoperki.

 

Stariji čovjek je uzeo šal, zahvalio se, a potom je supruga odlučila da objasni tom mladiću da šal pripada njegovoj kćerki, ali da je ona prije deset godina umrla. Poginula je na mjestu gdje ju je mladić pokupio, a svake godine u isto vrijeme neka osoba ponese njen šal.

 

Priče koje kruže godinama, da li je istina ili ne, ne znamo, ali o ovome se priča svake godine.

 

loading...

Komenatri su zatvoreni.