Vaše vijesti. Vaše Viralno

Otmica Stefana Živojinovića je ovako izgledala: Na kraju grada Boba predao novac, a BRENA je bila na nišanu snajpera sve vrijeme

5,806

KAKO NEZVANIČNO SAZNAJEMO, PRIMOPREDAJA NOVCA JE IZVRŠENA TAKO ŠTO JE OTAC NA JEDNOM KRAJU GRADA NOVAC PREDAVAO, A MAJKA JE U TOM TRENUTKU SJEDILA U AUTOMOBILU I BILA JE SVE VRIJEME NA NIŠANU SNAJPERA.

Vlasti su imali razumijevanje da je ovo bila borba otmičara i Brene i mene, to je rečenica koju je izgovorio nekadašnji teniser Boba Živojinović, pa je rekao da policija a ni državni organi nisu bili uključeni u akciju, pošto su se svi borili za život Stefana Živojinovića, jer su rekli otmičari da će ga ubiti vide li policiju.

 

23.novembra u četvrtak Stefan koji je imao osam godina je otet, sa majkom je krenuo kod frizera, ali se vratio po rolere i kada je izašao, zaustavio se automobil i uvukao dijete. Dijete su vratili roditeljima 28.novembra u utorak.

Otkupnina je iznosila oko 2,5 miliona njemačkih maraka. SLobodanu su poslali katicu za mobilni telefon, pa su oni tako komunicirali. Primopredaja je izvršena na kraju grada, a Brena je bila na nišanu snajpera.

Bosonogog su ostavili dječaka na Kalemegdanu, a potom su rekli roditeljima da dođu po njega. Porodica Živojinović je potom napustila zemlju na kratko, a cijene obezbjeđenja su naglo skočile od tog trenutka.

Samo što bi obezbjeđenje pratilo šta se dešava unutar sale bi tražili 1500 njemačkih maraka.

 

loading...

Komenatri su zatvoreni.